Stagiair Front-end Developer

Zoek je de vetste fulltime front-end development stage? Waar je met de nieuwste tech de nice'ste designs leert coden? Stuur nu je CV

Word je happy als jouw code components er precies uitzien zoals in een aangeleverd design? Wij ook!

Wij bieden:

Een hecht en gefocust team
Super leuke projecten
Relaxte kantooruren
Nice stagevergoeding

Wat motiveert je?

Je wordt blij van oogbalstrelende designs en soepel werkende digitale producten. Dingen als subtiele interacties, korte page loads en semantische code geven je een warm gevoel van binnen.

Je kunt je ergeren aan websites en apps waarvan de code een zooitje is en denkt (stiekem) na over hoe jij het anders zou hebben gemaakt. Je vindt het leuk om ook naast je opleiding aan dev skills te werken.

Je raakt geïnspireerd door andere developers uit het vak en open-source projecten. Je denkt goed na over waarom je bepaalde keuzes wel of niet maakt. Daarnaast werk je graag in teamverband met developers of designers, of wil je dat graag leren. Input leveren is bij ons normaal, ook als stagiair.

Remote werken i.v.m coronacrisis

Je vraagt je misschien af waar en hoe we bij Yummygum omgaan met het coronavirus. Sinds 16 maart werkt het volledige Yummygum team remote. Gelukkig is iedereen super goed op elkaar ingespeeld en is iedereen maar 1 video-call van elkaar verwijderd. Zodra de omstandigheden het toelaten gaan we, al dan niet gedeeltelijk en natuurlijk met de juiste voorzorgsmaatregelen, weer naar kantoor. Tot die tijd werken we vanaf huis.

Of jouw stage nou begint op kantoor of vanuit jouw huis, wij zorgen er samen voor dat je een vliegende start hebt en je alle tips, tricks en begeleiding krijgt die je nodig hebt tijdens je stage.

Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working
Yummygum team working

Wat kun je?

Je kunt in jouw favoriete code editor een design omzetten naar een live eindproduct, met precisie. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en volgt bij voorkeur een opleiding zoals Informatica of Software Engineering. Een portfolio of GitHub pagina waarin je laat zien wat je gebouwd hebt is voor ons echter 1000 x zoveel waard dan een CV. Side-projects zijn een pré. En dit allemaal het liefst op een Mac.

Wat ga je doen?

 • Agile leren werken met JIRA
 • Stylen met Sass
 • Je steentje bijdragen dmv version control (Git)
 • Components bouwen en testen met Storybook
 • Volgens ESLint en Stylelint conventions leren coden
 • Helpen components te coden met React
 • Experimenteren met nieuwe JS frameworks

Bij Yummygum…

 • Werk je met een moderne tech stack
 • Heb je zeer relaxte kantoortijden
 • Werk je aan verschillende web & mobile projecten
 • Lunchen we samen (lunch is on us)
 • Krijg je natuurlijk Yummygum swag
 • Ontvang je een nice stagevergoeding
 • Werk je aan je tafelvoetbalskills
 • Word je gezien als een volwaardige member

“Ik heb in 4 maanden bij Yummygum meer geleerd dan 3 jaar op school”

Picture of Bauke Hoerée

Bauke Hoerée, Front-end stagiair bij Yummygum

Yummygum 💙 latest tech

logo-redux logo-graphQL logo-nuxt logo-eslint logo-react logo-scss logo-gatsby logo-vue logo-storybook
logo-redux logo-graphQL logo-nuxt logo-eslint logo-react logo-scss logo-gatsby logo-vue logo-storybook
logo-redux logo-graphQl logo-nuxt logo-eslint logo-react logo-scss logo-gatsby logo-vue logo-storybook

Diversititeit & inclusiviteit

We hebben nog veel werk aan de winkel als het gaat om diversiteit binnen ons team, en we zijn ons hier meer dan bewust van. Het ontbreken aan vertegenwoordiging van diversiteit binnen onze branche is helaas niet iets wat van de ene op de andere dag opgelost kan worden. Dit vereist institutionele verandering door middel van educatie, aannamebeleid, cultuur en vele andere aspecten. We steken onze hand in eigen boezem en erkennen onze verantwoordelijkheid om een verschil te maken in diversiteit, inclusiviteit en vertegenwoordiging.

Wij geloven erin dat het onze plicht is om weloverwogen stappen te namen naar het creeëren en beschermen van een werkplek die voor iedereen inclusief is, gelijke kansen schept en natuurlijk veilig en fijn is om te werken. Een van de eerste stappen die we hierin hebben genomen is het opstellen gedragscode voor alle werkgevers, werknemers en klanten die met ons samen werken. Bekijk onze gedragscode

Laat van je horen

Word jij onze front-end stagiair? Kom je super veel nieuwe dingen leren en samen met de rest van het team de mooiste en tofste digitale producten bouwt? Stuur ons een mailtje met je motivatie en GitHub/GitLab profile.